Werkwijze

De manier van werken


...die het best bij deze tijd past

Complexe vraagstukken

302 denkt met u mee, wij staan bekend een naadloze oplossing binnen de tijd te leveren hoe complex de vraagstukken ook zijn. Voor ons is er niets leuker dan samen met de klant automatiseringsoplossingen bedenken en projecten voltooien.

Onze werkwijze

Wij maken gebruik van Agile software-ontwikkeling; de software wordt gebouwd in kleine opleveringen zodat het geheel wendbaar en beheersbaar blijft. Dit betekend dat u vanaf de start van de ontwikkeling snel met de software kunt werken en dat de ontwikkeling flexibel is zodat uw wensen tussentijds kunnen veranderen. Met deze methode wordt stap voor stap het systeem uitgebreid naar uw wensen. De software wordt hiermee op een zo vroeg mogelijk stadium blootgesteld aan de praktijk waarmee onder andere wordt voorkomen dat bedachte plannen vooraf de praktijk toch niet helemaal dekken.

De techniek

302 ontwikkeld in het Laravel Framework, dit is een ontwikkelplatform voor online applicaties. De insteek van het framework is het gebruik van bestaande modules en niet het wiel opnieuw uitvinden. Laravels architectuur zorgt dat de ontwikkelsnelheid erg hoog is.

Daarnaast beheersen wij een legio aan andere programmeertalen, hierdoor kan vrijwel elke gewenste koppeling naar een extern systeem gelegd worden door 302.

Laravel framework