header6

Projecten

Diverse maatwerk projecten


...waar wij trots op zijn

302 wordt enthousiast van complexiteit, dit komt omdat wij weten hoe leuk het is een moeilijke situatie te vertalen naar een geautomatiseerde oplossing en te slagen voor onze klant.

In de Cloud is een hele hoop mogelijk tegenwoordig, heeft u een potentiele tijdsbesparing en/of kwaliteitsslag die u kunt winnen met automatisering? Leg uw situatie eens aan ons voor, dan komt u er snel achter of dit een juiste investering is in uw situatie.

Bekijk de getoonde cases eens voor uiteenlopende werkzaamheden die wij verricht hebben op dit vlak.

Voorbeelden

Stickerplaatser voorbeeld

Stickerplaatser

Een automatisering waardoor alle bestellingen in de stickermaster.nl webshop niet meer met de hand nauwkeurig geplaatst hoeven te worden in een groot bestand bestemd voor de printer. Dit doet de software van 302, automatisch, elke dag.
YipiY BIG-Data

YipiY BIG-Data

YipiY heeft een interactief concept bedacht waardoor het nieuws online interactief wordt. De lezer kan zijn/haar mening geven bij een artikel. Dit levert een leuke ervaring op voor de consument en grote hoeveelheden data voor de uitgever. Die kan hiermee de reclame-inkomsten verhogen door reclames gerichter naar consumenten te sturen.